Osse Sportakkoord / SEC

 

Het Osse Sportakkoord is een set van afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de Gemeente Oss met visie en onderbouwing, die aanzet tot uitvoering en prikkelt tot lokale samenwerking en verbinding.

De ambitie van het Osse Sportakkoord is om het voor alle inwoners van Gemeente Oss mogelijk te maken om met plezier te gaan en blijven sporten en bewegen.Daarvoor is er het hele jaar duurzaam en veilig sport- en beweegaanbod beschikbaar en toegankelijk. Het sport- en beweegaanbod sluit aan op de diversiteit aan wensen en mogelijkheden van de inwoners van Gemeente Oss.

GVG is partner van het Osse Sportakkoord en ondersteunt de ambities en doelen van het Osse Sportakkoord en heeft de intentie om een actieve bijdrage te leveren aan de uitwerking daarvan.

 

 

Gedragsregels trainers

 

Als gymvereniging verwachten wij van onze trainers en begeleiders met respect behandeld worden maar ook met respect met onze leden omgaan. Hierin volgen wij de gestelde gedragsregels vanuit de NOC-NSF sportbond.

 

Hier vind je de gedragsregels voor onze trainers

Gedragsregels leden

 

Als gymvereninging verwachten wij van onze leden dat zij met respect omgaan met de andere leden en de trainers. Hierin volgen wij de gestelde gedragsregels vanuit de NOC-NSF sportbond. 

 

Hier vind je de gedragsregels voor onze leden

VCP 

 

Vertrouwenscontactpersoon bij onze vereniging is Miriam Bouwens. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan met vragen, opmerkingen, klachten, bijzonderheden en andere zaken mbt onze vereniging bij haar terecht. Uiteraard mag dat anoniem. Zij zal u ten alle tijden serieus nemen en proberen verder te helpen. Zij is beschikbaar via telefoonnummer 06-18909683.

 

Facebook
WhatsApp
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.