Aanbod "Gym Vereniging Geffen"

 

We hebben een breed aanbod van verschillende lessen voor jong en oud!

Low impact

Deze lessen zijn zeer afwisselend en het is een combinatie van kracht, flexibiliteit en coördinatie, en dit alles op muziek. Low impact is het pittige deel van de les waarbij het accent ligt op het verbeteren van het algemeen uithoudingsvermogen. Het gedeelte Pilates is meer gericht op het versterken en sterk houden van spieren. Met deze oefeningen houd je het lichaam soepel. De lessen zijn geschikt voor dames en heren (35+) die wel houden van een beetje uitdaging. Je doet mee op je eigen tempo, naar eigen kunnen. De trainer geeft goede begeleiding in je houding en uitvoering tijdens de lessen. 

Bootcamp

Altijd al eens willen proberen? Of gewoon zin in? 

Gewoon even lekker sporten. Een uurtje knallen! Ieder op zijn/haar eigen niveau. Daag jezelf uit om elke keer dat stapje meer te zetten, je conditie op te bouwen en leniger te worden.

De trainer heeft ook de persoonlijke aandacht die nodig is bij de bootcamp oefeningen. Een juiste houding is hierbij heel belangrijk. Oh, en spierpijn is een cadeautje van je lichaam voor het sporten!

 

Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur bij de KPJ velden. 

Zien we je dan? 

De leeftijd binnen de bootcamp groep varieert van 30 tot 55 jaar.

Seniorengym

Onder leiding van Saskia van Tuijl worden er zeer veelzijdige gymlessen voor senioren heren gegeven op woensdagavond in Sporthal de Geer te Geffen. Naast een goede warming up, bevatten de lessen leuke spellen, sporten en grondoefeningen. Het accent ligt voornamelijk op het behouden van lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Maar net zo belangrijk is het samen gezellig sportief bezig zijn. De lessen zijn geschikt voor alle senioren heren (50+).

 

Onder leiding van Michael van den Heuvel staat er elke week op dinsdagochtend een lekkere actieve sportles klaar bij Move 2 Be Fit in Geffen. De damesgroep van de gymvereniging kan nog wel wat actieve dames gebruiken, die graag een uurtje sporten. Ook het sociale aspect is hier belangrijk, een praatje tussendoor kan zeker. Michael heeft ook extra aandacht voor een goede houding tijdens het bewegen. De lessen zijn geschikt voor alle senioren dames (50+)

Judo

Judo is een prachtsport voor kinderen. Judo is een gericht stoeispel met een bijzondere discipline ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke groei. Judoka's worden getraind in zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Maar judo is nog veel meer! Zo leren judoka's ook durf en netheid, samenwerken en respect voor elkaar hebben.  3 à 4 keer doen zij een klein examen waarbij ouders ook van de partij mogen zijn. 2 keer per jaar zijn er bandexamens waarbij de kinderen een officieel examen af kunnen leggen voor een nieuwe band.

Peuter- Kleutergym

Enthousiaste trainsters geven leuke en veelzijdige gymlessen aan de allerkleinsten! Leuke sportspellen, balspellen, klimmen in de klimrekken, koprollen maken...en nog veel meer! Kinderen tussen 2,5 en 5 jaar  kunnen zich gegarandeerd uitleven tijdens deze gymlessen.

Kleuterdans

Kleuterdans wordt gegeven door Indy van Boekel. Ze is 18 jaar en woont in Geffen. Zij gaat op de zaterdagochtend lekker dansen op muziek van Kinderen voor Kinderen, K3 en de minidisco hits, met kids van 3,5 tot 5 jaar.

Streetdance

Angelique Rigters is een enthousiaste en ervaren danseres! Op woensdagavond geeft ze met veel plezier dansles aan 3 groepen kids. 

 

Nienke Meulendijk is onze tweede streetdance lerares. Zij geeft op dinsdagavond les aan 2 groepen streetdance.

 

Op een leuke en leerzame wijze leren zij de kids coole en stoere danspasjes in een echte choreografie, maar vooral heel veel fun staat centraal in deze lessen!

Mixdance

Bij Mixdance komen er allemaal verschillende dansstijlen aan bod. Streetdance, HipHop, Salsa, Zumba, TikTok challenges, Shuffle en meer!

 

Een les vol eenvoudige, maar geweldig swingende dancemoves. Op de hits van nu en danceclassics die iedereen kent. We starten de lessen met een workout waarin je werkt aan je lenigheid en flexibiliteit. Na een korte drink pauze gaan we aan de slag met dansen waarbij we een aantal lessen de tijd nemen om een choreo aan te leren. Na die weken gaan we aan de slag met een nieuwe dans. Dit wisselt steeds af in verschillende stijlen. Dit doen we zodat de dansen niet saai worden en we steeds een nieuwe uitdaging hebben.


Tijdens de lessen verbetert je conditie en je coördinatie én je kunt er zoveel expressie en uitdaging in gooien als je zelf wilt!

Turnen

Van een salto tot een handstand, van een radslag tot balanceren op de evenwichtsbalk, de meest uiteenlopende turnoefeningen komen tijdens de lessen voorbij. Marijn is onze enthousiaste turn trainer. Samen met Nikki die hem tijdens de lessen ondersteund, leert hij de kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar alle oefeningen die bij turnen voorkomen. Een logische opbouw in de lessen zorgt ervoor dat ze elke week iets bijleren en eerdere oefeningen goed herhalen.

 

 


Op het einde van het seizoen zetten alle dansers en turnsterren een geweldig mooie show neer.
Wil jij ook stralen op het podium? Meld je dan snel aan!Interesse?

 

 

 

Star  Aanmelden

Heb je interesse in één van onze lessen, of een vraag? Vul dan het contactformulier in.

 

Facebook
WhatsApp
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.