Osse Sportakkoord / SEC

Het Osse Sportakkoord is een set van afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de Gemeente Oss met visie en onderbouwing, die aanzet tot uitvoering en prikkelt tot lokale samenwerking en verbinding.

De ambitie van het Osse Sportakkoord is om het voor alle inwoners van Gemeente Oss mogelijk te maken om met plezier te gaan en blijven sporten en bewegen.Daarvoor is er het hele jaar duurzaam en veilig sport- en beweegaanbod beschikbaar en toegankelijk. Het sport- en beweegaanbod sluit aan op de diversiteit aan wensen en mogelijkheden van de inwoners van Gemeente Oss.

GVG is partner van het Osse Sportakkoord en ondersteunt de ambities en doelen van het Osse Sportakkoord en heeft de intentie om een actieve bijdrage te leveren aan de uitwerking daarvan.