GVG bestaat 40 jaar!

Datum: 07-05-2022

GVG bestaat 40 jaar!

Onze gymvereniging bestaat 40 jaar en dat vieren wij met trots!

Wat ruim 40 jaar geleden begon met een groepje sportievelingen die graag actief wilden zijn, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van meer dan 160 leden! Er zijn zelfs nog een aantal leden actief die al net zo lang lid zijn als dat GVG bestaat. Onze jongste leden zijn pas 2 jaar en de oudsten zijn inmiddels de 75 reeds gepasseerd. Iedereen is elke week minimaal een uurtje actief bezig met sport, spel en/of dans, dát wat wij zo ontzettend belangrijk vinden!

Dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Voor onze jeugdleden hebben we, mede dankzij een bijdrage van de Dorpsraad, een paar leuke acitiviteiten op de agenda staan. De senioren leden, maar ook oud-(bestuurs)leden, nodigen we graag uit voor een receptie in de Geer. Daar zullen we ook een aantal jubilarissen huldigen.

Vrijdag 24 juni

Receptie van 16.00 uur tot 17.30 uur in de kantine van de Geer

Kinderdisco van 19.00 uur tot 20.30 uur in de kantine van de Geer

Zaterdag 16 juli

Peuter- kleuter feest van 10.30 uur tot 12.00 uur in de Geer

Heb je geen uitnodiging ontvangen voor de receptie maar wil je alsnog komen? Stuur dan even een mail naar gym.ver.geffen@gmail.com.

Laten we er een paar feestelijke activiteiten van maken!