Yoga

gvg-star.png  Hatha Yoga 

 

 

YOGA Bij Sil

 

Met veel passie en plezier geef ik dynamische Hatha yogalessen. Yoga, zoals yoga bedoeld is. Mijn lessen zijn toegankelijk voor beginners én gevorderden. Mannen én vrouwen. Jong én oud.

 

Hatha Yoga is een intensieve vorm met fysieke en mentale uitdagingen. Zonder dat je in de prestatie gaat zitten en uiteraard met je eigen grenzen in acht. Ik help je met de juiste uitlijning van de houdingen, afhankelijk van waar jij op dat moment staat met jouw lichaam. En dat is altijd goed. Soms is het goed een stapje terug te doen óf je net even uit te dagen zodat je uit je comfortzone komt. Op een speelse, toegankelijke én nuchtere manier gaan we flink aan de slag.

 

Yoga kan confronterend zijn, maar brengt vooral ook veel plezier. Door hard te werken ga je langzaam weer landen in je lichaam. Ga je steeds meer ruimte ervaren. We sluiten de les af met een diepe eindontspanning en een kopje thee.

 

Wees meer dan welkom!
Liefs Silke

 

Silke

 

Elke donderdagochtend van 09.15 tot 10.30 uur in De Koppellinck in Geffen. 

We starten ook een tweede groep, van 10.45 tot 12.00 uur!

 

Wil je mee doen? Stuur dan even een mailtje naar gym.ver.geffen@gmail.com met je gegevens. Dan ontvang je meer informatie.

 

 

 

Star  Aanmelden

Heb je interesse in één van onze lessen, of een vraag? Vul dan het aanmelden formulier in.

 

Facebook
WhatsApp
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.